Besplatni pravni saveti

Spread the love

Poštovani posetioci,

Savete na ovom sajtu dao je Advokat Aleksandar Radivojević.

Advokat Aleksandar S. Radivojević, rođen 09.04.1961.g. u Beogradu, upisan je u Imenik advokata Advokatske komore u Beogradu dana 01.01.1990.g.

Advokatska kancelarija nalazi se u Beogradu u ul. Svetozara Čorovića br. 13, a prijem stranaka je ponedeljkom, utorkom i četvrtkom, od 18 – 20 časova.

Od osnivanja do danas advokatska kancelarija bavi se zastupanjima fizičkih i pravnih lica pred svim sudovima, organima vlasti i trećim licima.

Telefon kancelarije: 011/322-34-99.
Related Post

2 Comments

  1. Molim Vas da mi pomognete savetom/radim u vrticu od septembra 2010.godine bez prekida. Za to vreme nisam dobila resenje za stalno niti obavila pripravnicki staz. Kazu mi da sam vezana za zenu koja je na porodiljskom odsustvu sa trecim detetom, medjutim ja nikakav ugovor nisam potpisala. Interesuje me kakva su moja prava da potrazim resenje na neodredjeno vreme i da li ima veze to sto nisam nista potpisala, da li moram da cekam njen povratak pa da odluce sta ce samnom?

  2. Posle 6 meseci rada poslodavac mi je dao otkaz ali ne zeli da mi vrati radnu knjizicu jer trazi od mene da mu vratim 1000 e. na ime plate koju po njegovim recima nisam odradio i bio preplacen iako sam dolazio svaki dan normalno na posao. Objekat u kome sam radio ni posle 6 meseci nije poceo sa radom za koje vreme sam ja radio sve fizicke poslove oko pripreme objekta za pustanje u rad i bio jedini zaposleni. napominjem da sam bio primljen na radno mesto poslovodje. Ukoliko ne prihvatim ovo poslodavac je zapretio tuzbom za kradju 1500 dinara. A kradja je sledece: poslodavac je trazio od mene da mu u katastru izvadim vlasnicki list za koji su takse 1500 din. Nazalost sticajem okolnosti ja ni posle 4 dana nisam uspeo da podnesem zahtev za isti. u medjuvremenu on je zatrazio u katastru vlasnicki list i posto ga nije dobio optuzio me je za kradju. Cak je dok sam ja napolju radio preturao po mojoj torbi i privatnim stvarima trazeci dokaz za kradju. Moram da napomenem da od poslodavca ni posle 6 meseci nisam dobio primerak ugovora o radu iako sam to trazio od njega vise puta. Napominjem da sam bio primljen na neodredjeno vreme. Postoji jos i niz drugih optuzbi na racun mog rada i dolazaka na posao sto je notorna laz jer postoji svedok ( cuvar objekta )koji moze da potvrdi o tome koliko i sta sam ja radio. Sada sam nezaposlen jer sam bukvalno dobio otkaz a nemogu da nadjem novi posao jer bivsi poslodavac ne zeli da mi vrati radnu knjizicu. Sta da radim?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

en_USEnglish