Aktuelno ThingLink

Published on April 24th, 2013 | by vuja

0

Marketari su upravo dobili novo oružje, kako do fanova na Facebooku: ThingLink
“Slika govori više nego hiljadu” reči više nija fraza barem što se tiče društvenih mreža. Zvanično na Fejsbuku, od utorka ujutro, uz pomoć ThingLink -a možete kreirati popularne interaktivne slike.

To znači da od sada možete postovati fotografiju u kojoj se nalaze drugi sadržaji: video, tekstovi, druge fotografije koje  možete pregledati bez napuštanja fejsbuk tajmlajna, dati svojoj slici sasvim nov smisao.

ThingLink omogućava korisniku  da poboljša sliku linkovima ka drugim izabranim sadržajima. Kada prećete mišem preko ikonica koje se vide na slici prikazuje se prisustvo dodatnog sadržaja. Zatim, sa jednim klikom, korisnici mogu da otvore YouTube video snimke, audio snimke, druge sajtove i bilo šta drugo bez da odlaze sa posta. Pogledajte primer kao to izgleda u praksi:

Ovakve interaktivne slike možete postaviti o na svom sajtu. Ova je postavljena zahvaljujući WP plaginu: http://wordpress.org/extend/plugins/thinglink/

U teoriji, ceo paket nudi veliku mogućnost za brendiranje, koje imaju za cilj da se bzo postavi što je moguće više informacija publici.

ThingLink nije prvi interaktivni servis za slike na Fejsbuku – Stipple je krenuo u januaru – ali njegovo prisustvo nije ukazivalo na rastući trend. Predhodno u novembru, ThingLink je debitovao na Tviteru. Od tada, slike koje su bile sa ThingLink sadržajem bile su pet puta vidljivije nego obično. Dakle, zahvaljujući ovim rezultatima i Fejsbuk je odlučio da omogući ovu aplikaciju.

Da li interaktivne slike kao što su ThingLink imaju budućnost na mreži? Recite nam šta mislite.

Tags: , ,


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top ↑

google-site-verification=1l4MjSLwhDzirYrtZEssWqP5G9UOTfLEyMMoCfQnL8o